به وبلاگ فرهنگی دماوند12 خوش آمدید

آموزشی-روانشناسی-کامپیوتر-هنر

درس سوم مدنی : رهبری
ساعت ٩:٢٧ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ۳٠ فروردین ۱۳٩۱   کلمات کلیدی: پنجم مدنی

1-هر جامه ای برای رسیدن به هدف های خود به چه چیز ی نیاز دارد؟

2- در کشور ما قانون اساسی چه نقشی دارد؟

3- چرا  جامعه به رهبر نیاز دارد؟

4- در جامعه اسلامی چه کسی شایسته مقام رهبری است؟

5- چرا رهبر باید از اوضاع جامعه به خوبی آگاه باشد؟

6- اولین رهبر انقلاب اسلامی ایران چه کسی بود؟

7- انقلاب اسلامی ما بر چه پایه هایی استوار است؟

8- امام خمینی در چه سالی رحلت کردند؟

9- پس از امام خمینی چه کسی به رهبری انتخاب شد؟

10- حکومت اسلامی ما از چه نوعی است و چرا؟


 
طرز تهیه بیسکوییت
ساعت ٩:٠٩ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٥ فروردین ۱۳٩۱   کلمات کلیدی: فعالیت دانش آموزان

مواد لازم:

بیسکوییت ساده (پتی بور) 1 بسته - کره قالبی100 گرمی - شکلات تخت سیاه 2بسته - مغز گردو به مقدار لازم

دستور تهیه:

کره و شکلات را آب کرده ،بیسکوییت و مغز گردو را هم می کوبیم ، همه مواد را با هم به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیر سفتی به دست آید،سپس این خمیر را در ظرف دلخواه ریخته و به مدت 2ساعت در یخچال یا فریزر قرار می دهیم تا سفت شود.بعد از در آوردن از یخچال با فالب دلخواه برش می زنیم.بیسکوییت ها آماده شده اند( اگر کره زیاد شد کمی بیسکوییت خرد شده به آن اضافه می کنیم).

نوش جان

تهیه و گرد آوری کننده : امیر ارسلان مهر پرور


 
بخش چهارم علوم پنجم- نور و رنگ
ساعت ۸:٥۱ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٥ فروردین ۱۳٩۱   کلمات کلیدی: پنجم علوم

1-یکی از شکل های انرژی چیست؟

2- چرا بعضی وقت ها نمی توانیم چیزی را ببینیم؟

3- چشمه اصلی نور چیست؟ 

4- برای اینکه جسمی دیده شود چه شرا یطی لازم است؟ 

5- نوری که از خورشید به زمین می رسد از چه رنگ هایی تشکیل شده است ؟

6- چشمه های مصنوعی نور چه هستند ؟ 

7- در آزمایشگاه به کمک چه وسیله ای نور را تجزیه می کنند؟ 

8- تجزیه نور یعنی چه ؟ 

9- منشور چه شکلی و چه جنسی دارد؟ 

10- چگونه رنگین کمان درست می شود ؟ 

11- ذره بین چیست؟

12- کانون عدسی چیست ؟ 

13- آیا نگاه کردن به خورشید خطرناک است ؟ 

14- یکی از کاربرد های عدسی را بنویسید. 

15- بین کوره آفتابی و ذره بین چه شباهت ها و تفاوت هایی وجود دارد .

16- چند وسیله نام ببرید که در آن ها ذره بین به کار رفته باشد.

17- برای درست کردن رنگین کمان مصنوعی رو به خورشید بایستیم یا پشت به خورشید؟ 


 
درس سوم تاریخ:تشکیل حکومت اسلامی
ساعت ٧:٢٩ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱٤ فروردین ۱۳٩۱   کلمات کلیدی: پنجم تاریخ

1-چرا کافران می خواستند پیامبر را به قتل برسانند؟

2- نقشه کافران برای قتل پیامبر چه بود؟ 

3- چگونه پیامبر از نقشه قتل خود خبر دار شدی

4- پیامبر در مقابل توطئه قتل چه کار کرد؟

5- مبدأ تاریخ مسلمانان چه واقعه ای است؟ 

6- مهم ترین کار پیامبر در مدینه چه بود؟

7- چرا پیامبر ناچار به جنگ با کفار بود؟ 

8- مهم ترین جنگ های پیامبر را نام ببرید؟

9- چرا پیامبر تصمیم به فتح مکه گرفت؟ 

10- سر دسته مخالفان پیامبر در مکه که بود؟ 

11- مکه چگونه فتح شد؟

12- پیامبر پس از فتح مکه چه کرد؟

13- پیامبر در چه سنی و در کجا وفات کرد؟ 

14- رفتار پیامبر چگونه بود؟ 

15- پیامبر چگونه به مردم درس می داد؟

16- مسجد معروف پیامبر و آرامگاه او در کجا قرار دارد؟ 

17- بهترین سر مشق و الگو برای زندگی ما چیست؟

18- جهاد در راه خدا را تعریف کنید؟ 


 
شیر
ساعت ۱٠:٥٠ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ۸ فروردین ۱۳٩۱   کلمات کلیدی: خواص خوراکی ها

ویژگی‌ها و فواید شیر

شیر تنها ماده شناخته شده مکمل در طبیعت است که مى تواند نیازهاى بدن را به طور متعادل تأمین کند. عمده ترین ویژگى شیر و وجه تمایز آن نسبت به سایر مواد غذایى ، ترکیب پروتئینى و وجود املاح در آن مانند کلسیم و فسفر است .

قند شیر ، لاکتوز نام دارد و شیرینى آن ۳۰ بار از قند و نیشکر کمتر است. لاکتوز چاق کننده نیست و مصرف آن براى بیماران مبتلا به دیابت مضر نمى باشد. چربى شیر نیز بسیار سهل الهضم و انرژی زا است. انرژی زایی حاصل از چربى شیر تقریباً دو برابر مواد قندى و یا پروتئینى است

مصرف شیر و فرآورده هاى آن منجر به افزایش طول عمر ، بازده جسمى و فکرى بیشتر ، کاهش بیمارى‌های عفونى و استخوانى و رشد مطلوب کودکان و نوجوانان مى شود.

اینکه می‌گویند بعضی‌ها عدم تحمل لاکتوز شیر دارند، یعنی چه؟ این مشکل به چه علتی پیش می‌آید؟

آنجا که قند اصلی شیر، لاکتوز است؛ وقتی این افراد شیر می‌نوشند، نمی‌توانند این قند را به ترکیبات ساده‌تر بشکنند و مقدار زیادی از این قند که از طریق شیر و لبنیات وارد دستگاه گوارش‌شان می‌شود و امکان هضم ندارد، باقی می‌‌ماند و توسط میکروارگانیسم‌های موجود در دستگاه گوارش تخمیر می‌شود و در نتیجه، ترکیبات حد واسطی ایجاد می‌شوند که فشار اسمزی ایجاد می‌کنند و این به اسهال و نفخ می‌انجامد. این بیماری می‌تواند بسیار شدید باشد و جذب موادمغذی را مختل کند و نهایتا به مشکلات متابولیسمی و سوءتغذیه منجر شود.

اما بعضی‌ها در دوران شیرخوارگی به راحتی شیر را هضم می‌کنند اما در سنین بالاتر دچار این عدم تحمل می‌شوند!

یعنی افرادی که مبتلا به این ناراحتی هستند، مجبورند شیر و لبنیات را به کلی از برنامه غذایی‌شان حذف کنند؟

نه! بهترین انتخاب برای تمام آنها مصرف شیر کم‌لاکتوز یا بی‌لاکتوز است. در صنایع غذایی به کمک دستگاه‌های مخصوصی لاکتوز را از شیر حذف یا کم کرده‌اند و آن را به قندهای تشکیل‌دهنده آن (گلوکز و فروکتوز )شکسته‌اند و به این ترتیب، دیگر نیازی به هضم قند لاکتوز در بدن نیست.


 
فواید آب
ساعت ۱٠:۳٦ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ۳ فروردین ۱۳٩۱   کلمات کلیدی: کشکول

فواید آب

برای آب فواید بسیاری ذکر شده است که یکی از آنها تسریع فرایند کاهش وزن است. گفته می شود هر چه میزان آب مصرفی بیشتر باشد، مقدار کمتری چربی در بدن ذخیره می شود. علاوه بر این، تحقیقات نشان داده است با مصرف کم آب، چربی ها به جای سوختن و تبدیل شدن به انرژی، در بدن ذخیره می شوند. علاوه بر این آب فعالیت های بدن را تنظیم کرده و قدرت حلالیت مواد و همچنین جریان خون را بهبود می بخشد. هنگامی که بدن با کم آبی روبه رو می شود، چربی و کلسترول در دیواره سلولی، آن را تنگ تر کرده و برای جلوگیری از فرار آب بیشتر، کلسترول بیشتری نیز ذخیره می شود و این روش طبیعی برای جلوگیری از کم آب شدن بدن است.
مصرف آب باعث عملکرد بهتر ماهیچه ای شده و از این طریق نیز در کاهش وزن مؤثر است. از آنجایی که تمام فرایندهای آنزیمی و شیمیایی در بدن با حضور آب صورت می گیرند، آنزیم ها و پروتئین های بدن در حالت رقیق بودن بهتر عمل کرده و از این جهت در کاهش وزن تأثیر گذارند.
آب با خارج ساختن سموم از بدن نیز به کاهش وزن کمک می کند زیرا هر چه مقدار سموم موجود در بدن بیشتر باشد، بدن توانایی کمتری در کاهش وزن خواهد داشت.
سموم در بدن تولید اسید می کنند و تعادل اسیدی- بازی بدن را برهم می زنند. رسیدن به وزن دلخواه نیز بستگی مستقیم با تعادل PH خون دارد.
نقش آب در واقع شکستن عناصر موادغذایی، کمک به هضم غذا، انتقال موادغذایی در بدن و خارج ساختن سموم است.


روزنامه ایران