به وبلاگ فرهنگی دماوند12 خوش آمدید

آموزشی-روانشناسی-کامپیوتر-هنر

مغز هامنبع خوبی از کلسیم
ساعت ۱:۳٧ ‎ب.ظ روز شنبه ٢٧ اسفند ۱۳٩٠   کلمات کلیدی: خواص خوراکی ها

مغزها، منبع خوبی از کلسیم


آجیل‌ها و مغزها نه تنها منبع خوبی از فیبر و پروتئین هستند بلکه آن‌ها حاوی کلسیم نیز می‌باشند.


 

هنگامی که ما می‌خواهیم کلسیم را به رژیم غذایی‌مان اضافه کنیم، اکثر مردم فکر می‌کنند که فرآورده‌های شیری تنها گزینه هستند، اما گزینه‌های بسیار دیگری نیز وجود دارد که یکی از این گزینه‌ها مغز دانه‌هاست. آجیل‌ها و مغزها نه تنها منبع خوبی از فیبر و پروتئین هستند بلکه آن‌ها حاوی کلسیم نیز می‌باشند

توصیه‌هایی در مورد کلسیم

هم مردان و هم زنان از سن 19 تا 50 سال باید 1000 میلی گرم کلسیم در روز دریافت کنند. نوجوانان 14 تا 19 سال نیز باید 1300 میلی گرم کلسیم در هر روز دریافت کنند

تعریف آجیل

دانه‌ها و مغزها مانند گردو در یک پوسته سخت محصور هستند. اگر چه از لحاظ تکنیکی بسیاری از افراد طبقه‌بندی دانه‌ها و میوه‌های خشک شده را هم به عنوان آجیل تلقی می‌کنند.

بادام

حاوی کلسیم بیشتری نسبت به دیگر مغزها دارد. هر اونس(23 دانه بادام) حاوی 75 میلی‌گرم کلسیم است آجیل‌ها و مغزها نه تنها منبع خوبی از فیبر و پروتئین هستند

بلکه آن‌ها حاوی کلسیم نیز می‌باشند.

 

آجیل برزیلی

آجیل برزیلی دانه‌های مناطق گرمسیری هستند که می‌توانید 45 میلی گرم کلسیم را به وسیله‌ی هر اونس (هر اونس معادل 350/28 گرم است) آن به رژیمتان اضافه کنید. هر اونس حدود شش دانه می‌باشد.

گردو

در هر چهارده نیمه گردو  (هر 7 عدد گردو) 28 میلی گرم کلسیم وجود دارد.

 

دانه‌های کنجد

دانه‌های کنجد بوداده کامل، هر اونس 280 میلی گرم کلسیم، تقریباً 30 درصد از نیاز روزانه به کلسیم را تأمین می‌کند